Dan Matei Agathon l-a luat la mişto pe Cristi Borcea zilele trecute.  Fost deputat, dar şi  ministru al Turismului, în două mandate, 1992-1996 şi 2000-2003, Agathon a fost prezent în cadrul emisiunii ProSport Live și a glumit pe seama lui Cristi Borcea și a suporterilor FCSB.( vezi cum arată sora secretă a lui Cristi Borcea)

Citeste si: Schimbare uriasa: cum arata acum Alina Vidican, a ajuns o adevarata bomba sexy!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Cristi Borcea e disperat: „Fiul meu plânge, suferă”

Citeste si: Surpriză! Care este adevărată relație dintre Valentina Pelinel și Mihaela Borcea? Cum se înțeleg cele două femei din viața afaceristului

Întrebat dacă Borcea ar putea reveni la Dinamo, în calitate de finanțator, Dan Matei Agathon a declarat convins că, deși acesta este dinamovist înfocat, nu se va mai implica la o echipă de fotbal din motive familiale. „Sunt prieten foarte bun cu Borcea și am suferit foarte mult pentru ceea ce i s-a întâmplat ”, a spus Agathon.

Dan Matei Agathon l-a luat la mişto pe Cristi Borcea: "Are o grămadă de copii"

  „Nu cred că mai vine la Dinamo. Stai cinci ani în închisoare pentru Dinamo… Nu mai ai tu inima să te întorci chiar dacă inima lui a rămas acolo. Îi spuneam mereu lui Cristi că sângele nostru este alb-roșu. Degeaba. Are o grămadă de copii. Nici nu mai știu câți copii are. Cred că are mai mulți copii decât FCSB, suporteri”, a mai declarat Dan Matei Agathon.

Cristi Borcea are numai puţin de nouă copii, cu patru femei: Patrick, Angelo şi Melisa (cu Mihaela Borcea), Alex şi Gloria (cu Alina Vidican), Milan, Rania şi Indira (cu Valentina Pelinel), dar şi Caroline, fetiţa pe care Borcea o are cu avocata Simona Voiculescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si