In capitala o sa avem parte de circ, mancare delicioasa si muzica dj-ilor. Va invit la un adevarat rasfat pentru gurmanzi si amatori de distractie.

La Cluj are loc primul festival din Transilvania destinat iubitorilor de bere si mancare buna. Va asteapta 4 zile pline de arome si produse de calitate intr-o atmosfera internationala, la care se adauga ambianta autohtona...

direct din butoi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Patria Strugurilor" din Prahova- Valea Calugareasca devine in weekend o destinatie speciala. Festivalul Vinului va asteapta de vineri pana duminica cu produse de toamna.

Daca v-a ramas gandul la burgerii de la festivalul din Bucuresti... am o solutie pentru dumneavoastra. Am apelat la un chef priceput si l-am rugat sa ne dezvaluie secretul celui mai bun burger! Iata reteta!

Acestea au fost recomandarile mele numai bune sa va mearga la suflet! Ne  revedem la jurnalul de pranz sambata si duminica.

Pana atunci va urez weekend placut!
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si