"Vremea va fi buna, se incalzeste, vor fi doar la pranz, izolat, descarcari electrice, cateva ploi de scurta durata pe la deal si munte. Deci vremea e in incalzire, astazi (n.r. sambata) avem temperaturi maxime de 25 pana la 33 de grade Celsius, cu 30-31 in Bucuresti, iar pentru maine estimam maxime de 27 pana la 34 de grade Celsius, cu 33 de grade in Bucuresti", a declarat, Viorica Dinu, meteorolog de serviciu ANM, potrivit Mediafax.

Cei care sunt pe litroal in weekend vor avea parte de vreme frumoasa si de apa calda, insa vantul va fi destul de puternic.

"La mare este o vreme frumoasa, apa este calda, 24-26 de grade Celsius, temperatura in aer 29-30 de grade si 22 de grade dimineata. Singurul factor mai putin confortabil la mare ar fi vantul, care sufla cu ceva intensificari, 40-45 de kilometri pe ora, dinspre mare", a precizat meteorologul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Meteorologii anunta ploi in zona de nord si nord-vest, incepand de luni, urmand ca de marti instabilitatea atmosferica sa se extinda in toata tara.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si