Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Weekendul aduce temperaturi de până la 32 de grade Celsius

„Pe litoral vremea este schimbătoare. Așadar, dacă în ultimele zile am fost nevoiți să purtăm gece groase, acum vom renunța la ele. Pentru acest weekend, meteorologii au anunțat temperaturi peste normalul acestei perioade.

Astăzi, ne așteptăm la o maximă de 27 de grade.

Sâmbătă va fi cel mai cald, termometrele vor urca până la 32 de grade, iar duminică vom avea în jur de 28 de grade Celsius. Cerul va fi senin, iar soarele își va face simțită prezența încă de la primele ore ale dimineții.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Așadar, dacă vreți să dați o fugă la mare trebuie să știți că agențiile de turism au pregătit oferte pentru hotelurile de 3 și 4 stele. Așadar, vă puteți caza cu 154 de lei pe noapte, la un hotel de 3 stele din stațiunea Mamaia sau cu 243 de lei la 4 stele. în Eforie Nord, o noapte de cazare la 3 stele costă 124 de lei, iar la 4 stele costă 285 de lei.

Oferte veți găsi și pe platformele online de rezervări.

În cazul în care vreți să faceți plajă ar fi bine să vă luați și un prosop cu voi, asta pentru că șezlongurile au fost strânse de pe plajă. Restaurantele din portul turistic Tomis și cherhanalele sunt pregătite cu pește. De asemenea, tot în weekend vor avea loc și demonstrații cu delfini.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si