Close sidebar
Close sidebar

Weekend plin de viteza in Capitala. Cei mai abili piloti de drift au lasat publicul cu gura cascata. Spectacolul continua pana maine. "Ce faci in weekend?"

Este weekend plin de viteza si miros de anvelope arse in Capitala. Cei mai abili piloti de drift i-au lasat cu gura cascata pe spectatori, in timp ce domnisoarele senzuale au aratat cum se spala corect un bolid.

,


DISTRIBUIE
acest articol

In fumul gros al anvelopelor duse la extrem s-a invaluit astazi nordul Capitalei. Frana de mana si indemanarea pilotilor au facut ca derapajele controlate sa se transforme, din nou, intr-un adevarat spectacol.

Desi nu atat de ofertant ca in alte locatii, circuitul pentru drifturi le-a dat, totusi, ocazia soferilor sa isi faca incalzirea pentru cel mai mare festival de acest gen din Europa de est, ce va avea loc peste 2 saptamani, in fata Palatului Parlamentului.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Acest pusti si-a mai indeplinit un vis astazi: a fost "copilot" pret de cateva minute.

Festivalul se incheie maine seara, iar demonstratiile de drift au loc din 2 in 2 ore.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI