Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

„Cea mai aglomerată stațiune este Mamaia, unde sunt așteptați peste 35.000 de turiști. Și Eforie Nord  este în topul rezervărilor făcute, dar și Vama Veche. Acolo, multe hoteluri au deja un grad de ocupare de 100%, iar prețurile pornesc de la 100 de lei pe noapte și poate ajunge până la 700 de lei în funcție de confortul dorit.

În total, în aceste zile, sunt așteptați peste 100.000 de turiști în stațiunile de la malul mării.

Vremea este singura veste proastă. Sunt posibile reprize scurte de ploaie în această perioadă, iar maximele vor fi cuprinse între 26-31 de grade. Meteorologii spun că turiștii vor avea parte și de vreme bună de plajă, chiar dacă trebuie să țină umbrela aproape. Pentru petrecăreții care participă la festivalul Neversea, vremea nu pare să fie o problemă. Aceștia s-au distrat până dimineața și au savurat din plin momentele artistice.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Neversea este festivalul unde tinerii se dezlănțuie, iar ținutele sunt atent alese. Sunt căutate în special cele nonconformiste menite să atragă atenția.

Citește și: EXCLUSIV: DJ-ul care va urca pe mainstage la Festivalul Nervesea/ Sebastian Argăseală: ”Vreau să le transmit oamenilor ceea ce simt”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: „De ce ești așa colorat?”

Petrecăreț:   „ Tot timpul mi-au zis și prietenii mei, eu zic că simt nevoia de validare, să nu fiu trecut cu vederea și tot timpul fac chestii să ies în evidență, cred că e din din copilărie, vreo traumă.”

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D: „Ai ales să-ți șosete și papuci?”

Petrecăreț: „Da, pâi am tot venit la festival în adidași și am simțit nevoia să fiu lejer azi și am asezonat rozul cu bleu și lejer și borseta de picior. Vezi că nu vezi la toată lumea.”

70.000 de participanți au petrecut în prima seară a festivalului Neversea

Printre participanți găsim ușor și părinți care au venit la Neversea alături de copiii lor.

Părinte: „M-am pregătit special pentru seara asta și trebuia s-o pregătesc și pe fiica mea în aceeași măsură.”

Anul acesta, organizatorii au adus pe plaja Neversea și o scenă rezervată muzicii balcanice. A devenit vedeta festivalului încă din prima noapte. Potrivit organizatorilor, în prima seară de festival au petrecut peste 70.000 de participanți.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si