Dumitru Sechelariu a fost primar al Bacăului în două mandate (1996-2000, 2000-2004), remarcându-se și prin activitatea sa de finanțator al echipei locale de fotbal, cu care a ajuns chiar în finala Cupei României (1991). Milionar respectat în orașul moldav, Sechelariu a fost răpus după o lungă suferință de un cancer pulmonar, încetând din viață la Viena, pe 16 februarie 2013.

Citeste si: Se cere deshumarea părintelui Iustin Pârvu! Un nepot spune că duhovnicul i s-a arătat și a cerut să fie ”scos afară”

Potrivit apropiaților, Sechelariu a plătit tribut celor 5 pachete de țigări pe care le fuma zilnic, la un moment dat, dar și stilului de viață haotic, în care ajunsese- din cauza afacerilor și a fotbalului- să se odihnească foarte puțin noaptea.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Nici azi, la 7 ani de la înmormântarea afaceristului, care a blocat efectiv Bacăul în februarie 2013, moldovenii nu l-au uitat pe Sechelariu. Dacă familia i-a făcut pomana de 7 ani, fanii lui FCM Bacău au fost la cimitir, la mormântul fostului finanțator al echipei, au aprins lumânări și au păstrat un moment de reculegere.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si