In conditiile unei oferte bogate, este important ca aceia care vor sa urmeze o cariera in programare si sa-si schimbe calitatea vietii, atat din punct de vedere financiar, cat si pe plan personal, sa faca o alegere inteleapta. In acest sens, prezentam in continuare oferta companiei de mentorat si training in IT WellCode. Compania a fost fondata in anul 2017 de catre Petru Trimbitas, fost olimpic la informatica si stagiar la Facebook si Google in Statele Unite ale Americii.

Acesta a decis sa se intoarca in orasul natal, Cluj-Napoca, pentru a-i ajuta atat pe elevii si studentii din tara, cat si pe profesionistii din alte domenii, sa isi indeplineasca visul si sa se angajeze in domeniul IT.

Iata, in continuare, care sunt atuurile pe care le ofera WellCode cursantilor sai, comparativ cu oferta altor companii din piata care ofera servicii de training/mentorat in IT:

Practica 100%. In acest domeniu, partea teoretica este neglijabila, iar ce conteaza cu adevarat este practica, spune Petru Trimbitas. "Totul tine de gandirea logica, iar aceasta se dezvolta prin exercitii practice, prin scrierea de cod. Respectivele probleme constau in combinarea principiilor de baza, pentru rezolvarea unor probleme din ce in ce mai complexe", adauga fondatorul WellCode. Pareri numeroase il confirma, acestea apartinand cursantilor si absolventilor multumiti ca au invatat mai mult decat functiile de baza din domeniul IT.

 

Cursanti "autonomi". In momentul in care cursantii intampina dificultati in rezolvarea unei probleme, acestia nu primesc solutia direct de la WellCode ci sunt ghidati din aproape in aproape, prin indicii. Astfel, cursantii isi dezvolta gandirea proprie, capata din ce in ce mai multa incredere in momentul in care realizeaza ca au ajuns singuri sa descopere sau sa construiasca rezolvarea mult cautata. Poate si din acest motiv are WellCode recenzii exclusiv pozitive, iar absolventii reusesc sa treaca primele lor interviuri de angajare cu brio si sa isi inceapa cariera in IT.

 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cod original, nu copiat. Spre deosebire de alte oferte, care incurajeaza ”inspiratia” din secventele de cod deja existente pe internet, la WellCode lucrurile stau diferit. Astfel, fondatorul Petru Trimbitas ii incurajeaza pe cursanti sa creeze propriul cod, fara sa se inspire din secventele create de specialisti cu o experienta indelungata, ceea ce le va permite sa isi dezvolte creativitatea, sa capete experienta si sa isi deschida noi orizonturi in ceea ce priveste rezolvarea problemelor.  

Pregatire multidisciplinara. Cei care au scris pe internet recenzii de tipul" WellCode teapa" sunt cursanti care au abandonat programa de mentorat/training in IT gandita de Petru Trimbitas, pentru ca nu s-au putut adapta. In cadrul programului, cursanții invata nu doar informatii esentiale despre programare, ci si din domenii precum psihologie, mindset, client success etc. Astfel, beneficiaza de o pregătire complexa pentru o cariera in IT. De altfel, fondatorul WellCode spune ca pana si detalii aparent nesemnificative, precum un program de 8 ore de somn pe noapte, pot face diferenta.  

Spre deosebire de alte oferte, care incurajeaza ”inspiratia” din secventele de cod deja existente pe internet, la WellCode lucrurile stau diferit.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Reconversie, nu doar formare. Nu in ultimul rand, o diferenta esentiala intre WellCode si concurenta este faptul ca, in cadrul programelor lor, Petru Trimbitas si echipa accepta atat elevi de gimnaziu sau de liceu si studenti, precum si profesionisti in alte domenii, care cauta reconversia profesionala in IT. Acestia vor fi pregatiti pentru toate cele trei scenarii posibile in domeniul programarii: angajarea intr-o mare companie nationala sau internationala, freelancing sau antreprenoriat.

In loc de concluzie, iti furnizam o singura cifra: 95% dintre cei care au terminat programul de training/mentorat in IT de la WellCode lucreaza deja in domeniu. Iar printre acestia se numara inclusiv muzicieni, soferi de TIR sau persoane trecute de prima tinerete, care au reusit sa gaseasca resursele necesare si sa se bucure de sprijinul si ajutorul de care aveau nevoie pentru startul intr-o noua profesie. Iar tu poti fi urmatorul!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si