Close sidebar
Close sidebar

What`s Up, primele declarații după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui! „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”

What`s Up a oferit primele declarații după scandalul violent cu iubita lui, Alice.

M.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

What`s Up a fost reținut în această seară după o altercație violentă cu iubita lui, Alice, Artistul a bătut-o pe tânăra cu care are o relație de trei luni, iar a suant panicată la 112. Oamenii legii au ajuns de urgență la aprtamentul femeii și l-au reținut pe cântărețul care avea în continuare un comportament agresiv și la sosirea agenților.

What`s Up, primele declarații după ce a bătut-o pe Alice, iubita lui

Întrebat de jurnaliști dacă a fost agresiv cu polițiștii, What`s Up a oferit un răspuns ironic. „Nu vezi ce agresiv sunt cu ei?”, a spus el, conform Spynews.ro.

Întrebat dacă se află la primul scandal violent cu iubita lui, Alice, What`s Up a răspuns zâmbind: „ Nu am făcut nimic!”.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Primele imagini cu What’s Up după ce și-a bătut iubita! Artistul are mai multe răni pe corp

Citeste si: Prima reacție a fostei soții a lui What’s Up după ce artistul a fost arestat pentru că și-a bătut iubita: „Sunt șocată! Din fericire...”

Citeste si: What's Up a fost arestat! A bătut-o pe Alice, noua iubită! Ce s-a întâmplat în apartamentul ei

 

sursa foto: Cancan

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI