Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Will Smith și Jada, separați de 7 ani. Anunțul a fost făcut de soția actorului, chiar înainte de a-și lansa autobiografia

Vești surpriză vin de la Hollywood. Will Smith și soția sa ar fi trăit de fapt separați de mai bine de 7 ani. Jada Pinkett a făcut anunțul într-un interviu, chiar înainte de a-și lansa autobiografia.

Redactia Stirile Kanal D,

Will Smith și Jada, separați de 7 ani. Anunțul a fost făcut de soția actorului, chiar înainte de a-și lansa autobiografia

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„În 2016, tu și Will ați decis că veți trăi complet separat. Da. Nu a fost un divorț pe hârtie, dar a fost un divorț. Deci din 2016, adică de acum 7 ani voi ați fost despărțiți. Da.”

Este anunțul care a șocat lumea întreagă aseară. Will Smith și Jada Pinkett păreau să formeze unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood.

„Noi ne-am făcut o promisiune că nu va exista niciun motiv pentru care noi să divorțăm vreodată. Orice ar fi, vom rezolva. Și încă nu am reușit să încalc acea promisiune.”

De altfel, într-un interviu la Oprah de acum un an de zile, Will vorbise despre Jada la superlativ.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Oprah și The Rock se promit să facă plăți directe pentru victimele din Hawaii: "Chiar și în cele mai dificile momente, oamenii din Maui se unesc”

„Dacă nu ne apucăm să vorbim...vorbim 4 ore. 4 ore! Nu am cunoscut o altă persoană în viața asta cu care să mă conectez atât de productiv și frumos decât Jada.”

Fanii actorului au acuzat-o pe Jada că îl ține blocat în relatie deși nu mai simte nimic pentru el

Această diferență i-a făcut pe fani să creadă acum că Will este de fapt o victimă, și că Jada îl ține blocat în relație deși nu îl mai iubește.

„Ce se întâmplă cu această femeie? Trebuie să se oprească, tot ce face doar îl umilește pe Will.”

, a scris un fan.

„Deci Will și-a distrus cariera și reputația pentru o femeie cu care nici nu e împreună.”, a transmis un alt fan.

Ultimul comentariu se referă la incidentul de la Oscaruri. Atunci, într-o încercare de a-și proteja soția, Will Smith i-a dat o palmă prezentatorului Chris Rock. Gestul impulsiv i-a adus critici în lumea filmului și i-a fost interzis să mai participe la Premiile Academiei de Film.

Will Smith și Jada s-au căsătorit în 1997 și de-a lungul anilor au lucrat împreună la mai multe filme. Au o avere estimată la peste 350 de milioane de dolari.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI