Winnie Harlow este în culmea fericirii. Modelul în vârstă de 29  de ani a locuit mereu numai în apartamente, iar casa recent cumpărată în Los Angeles, este prima de acest fel a vedetei.

Citește și: VIDEO- „Sora geamănă” a Sofiei Vergara. Actrița columbiano-americană și nepoata sa, Claudia, seamănă ca două picături de apă

Winnie Harlow, model internațional: „Toată viața am locuit în apartamente, iar pentru mine a fost o mare provocare să găsesc mereu case care să îmi placă.

Când am văzut casa asta, mi-a plăcut foarte mult abudența de lumină naturală.”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Tânăra și-a amenajat locuința cu ajutorul unui designer, dar și-a lăsat și ia amprenta pe spațiul din casă. Dincolo de preferințele pentru design, un cuvânt greu de spus l-a avut în principala cameră a casei: sufrageria.

Locuința modelului abundă de lumină naturală și decoruri în culori cât mai deschise

Amenajată elegant, cu un mix de elemente clasice și contemporane, locuința modelului abundă de lumină naturală și decoruri în culori cât mai deschise.

Predomină nuanțele caldE și amenajările minimaliste, dar complexe. În bucătărie, spre exemplu, mobila de lemn masiv este completată perfect de echipamentele de ultimă generație pe care Winnie chiar le folosește atunci când are timp.

Winnie Harlow, model internațional: „Asta e baia mea. Călătoresc mult și am tendința să mă îmbolnăvesc foarte des și când ajung acasă îmi place să stau în aburi, să îmi pun sare în cadă, să mă relaxez.

Nu am timp foarte des să fac baie de acest fel, iar atunci când apuc să fac, petrec mult timp astfel.”

Ca orice divă care se respectă, Winnie nu a uitat să își amenajeze în locuință și o cameră de înfrumusețare, locul în care se întămplă minunile.

Născută în Canada, copilăria lui Winnie Harlow a fost marcată de boala de care suferă, însă nefericirea a durat puțin timp. Odată cu adolescența, tânăra a învățat să transforme această afecțiune într-un avantaj uluitor, care a propulsat-o în topul celor mai bine plătite modele ale lumii. Acum, Winnie are nu doar o carieră de succes, ci și o avere estimată la 4 milioane de dolari.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si