Prestația lui Wiz Khalifa la Beach Please a fost oprită de autorități. Rapperul a fost suprins în timp ce își aprindea un joint pe scenă, fapt care a atras ridcarea acestuia pentru consum de droguri. 

Wiz Khalifa, ridicat de pe scenă după ce și-a aprins un joint

Wiz Khalifa a aurcat seara trecută pe scenă la Beach Please. În timpul prestației, rapperul și-a aprins un joint de cannabis, lucru interzis prin lege în România.

„La data de 14 iulie 2024, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Constanţa, au documentat activitatea unui bărbat (cetăţean SUA), cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere fără drept de droguri de risc. Faţă de cel în cauză, a fost dispusă punerea în mişcare a acţiunii penale”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Autoritățile l-au ridicat imediat pe rapper, care a fost condus la secție unde a fost audiat.

Citește și: "Era întins pe jos, avea un glonț în cap". Mărturia unui medic care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat. Ce s-a întâmplat, de fapt, după tentativa de asasinare a lui Donald Trump

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Potrivit informațiilor transmise de cancan.ro, Wiz Khalifa le-ar fi arătat polițiștilor un document care demonstrează că a consumat joint-ul sub prescripție medicală.

Wiz Khalifa este acuzat de deținere în vederea consumului propriu. Conform sursei citate anterior, rapperul avea în posesie mai puțin de două grame, ceea ce nu îl incriminează de comiterea infracțiunii de trafic de droguri.

Cine este Wiz Khalifa? Rapperul a mai avut probleme cu legea

Numele rău real este Cameron Jibril Thomaz. În vârstă de 36 de ani, rapperul este cunoscut sub numele de Wiz Khalifa.

Acesta este recunoscut pentru stilul său excentric de pe scenă, dar și pentru promovarea propriului brand de cannabis, Khalifa Kush, lansat în anul 2016. Rapperul a declarat în mod constant că este consumator, că fumează sub prescripție medicală și că joint-urile sunt, de fapt, medicamente.

Citește și: Ce a făcut Donald Trump pe scenă, imediat după ce a fost împușcat! Schimb de replici cu agenții de la Secret Service: Să mergem!/ Lăsați-mă să-i iau!

Citeste si: Emilia Ghinescu, despre viața în casa părintească și greutățile prin care a trecut mama ei. “Nu avea tipul meu de personalitate și poate nici să se descurce așa cum m-a ajutat pe mine Dumnezeu.”- kfetele.ro

Citeste si: Bătaie generală la concertul lui Babasha din Cernavodă! O polițistă a fost rănită și transportată la spital- radioimpuls.ro

Citeste si: Scene halucinante la un concert al manelistului Babasha: O polițistă a fost lovită cu pumnul de un bărbat- antena3.ro

Din cauza drogurilor, Wiz Khalifa a mai avut probleme cu legea.

În anul 2014, Wiz Khalifa a fost arestat pe aeroportul din Texas pentru posesie de marijuana, informează hotnews.ro.

Wiz Khalifa este unul dintre cei mai cunoscuți rapperi din lume. Printre cele mai cunoscute melodii se află „Black and Yellow” și „See You Again”, poziționată în topul Billboard Hot 100 timp de 12 săptămâni consecutiv.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si