Close sidebar
Close sidebar

Wizz Air a anulat si o cursa Bucuresti-Roma. In total, 25 de zboruri au fost anulate pe aeroportul Otopeni

Compania ungara low-cost Wizz Air a anulat si o cursa pe ruta Bucuresti-Roma, din cauza conditiilor meteorologice, astfel ca numarul de curse anulate vineri de pe aeroportul Otopeni a ajuns la 25, potrivit situatiei prezentate pentru ora 18.30 de Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), care opereaza cele doua aeroporturi din zona Capitalei.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Anterior, compania ungara low-cost Wizz Air a anulat cursele dus-intors pe rutele Bucuresti- Londra, Bucuresti- Paris, Bucuresti- Charleroi, Bucuresti- Stockolm, Bucuresti- Dortmund, Bucuresti- Cluj si cursele dus pe rutele Bucuresti- Madrid si Bucuresti-Roma.

Tot vineri, compania poloneza de transport aerian LOT a anulat cursele de pe ruta Bucuresti- Varsovia.

De asemenea, compania aeriana Tarom a anulat cursele Bucuresti- Oradea si Iasi- Bucuresti si zborurile dus-intors pe rutele Bucuresti-Timisoara si Bucuresti-Cluj, in timp ce Ryanair a anulat cursele de pe ruta Bucuresti -Timisoara.

Pe Aeroportul International "Henri Coanda” Bucuresti si pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa "Aurel Vlaicu”, traficul aerian se desfasoara in conditii de iarna.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Compania avertizeaza ca unele zboruri pot inregistra intarzieri la decolare, determinate de necesitatea degivrarii aeronavelor, intarzieri care punctual pot atinge sau depasi o ora, a mai precizat compania.

Informatii despre situatia zborurilor pe Aeroportul „Henri Coanda” Bucuresti pot fi gasite pe pagina web a companiei.

Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti recomanda pasagerilor sa isi ia masurile necesare pentru a se prezenta in timp la aeroport.

Meteorologii au prelungit avertizarea cod portocaliu de viscol pentru opt judete pana vineri, la ora 23.00, iar codul galben va fi mentinut in Bucuresti si in 19 judete, pana la aceeasi ora.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI