Close sidebar
Close sidebar

Yamato Zaharia a făcut senzaţie la Exatlon în rândul femeilor! Cum arată însă fratele îndrăgitului ”faimos”! Barbatul ar pune pe jar multe domnişoare!

Luptătorul arată foarte bine, la fel şi ceilalţi reprezentanţi din familie

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Yamato Zaharia este unul dintre cei mai îndrăgiţi concurenţi din cel de al doilea sezon de la Exatlon! Dacă în randul ”războinicilor”, toate voturile reprezentantelor sexului frumos se îndreaptă către Iulian Pîtea, ei bine, atunci cînd vine vorba despre ”Faimoşi”, doamnele şi, mai ales, domnişoarele pariază pe luptător! 

Yamato Zaharia este preferatul fetelor la Exatlon din echipa ”Faimoşilor”! Cine mai punctează din familie

Cu un fizic de invidiat şi plin de tatuaje, Yamato punctează în rândul femeilor, care abia aşteaptă să îl vadă întors acasă din Republica Dominicană pentru a-i trimite mesaje amoroase.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Şi daca Yamato Zaharia este preferatul fetelor la Exatlon, ei bine, nici fratele, Yani, nu este mai prejos şi chiar are mare priză la acest capitol! Ultimele imagini cu el sunt sugestive şi demonstrează ce familie frumoasă are ”Faimosul” care se luptă pentru glorie şi o sută de mii de euro în cel mai incitant show de aventură din câte au existat în România!
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI