Super-fanul echipei Manchester United, Alex Dragomir, cunoscut sub numele de „Sir Kipsta” pe rețelele sociale, a postat un ultim mesaj tragic pe Twitter înainte de a muri în urma unei operații cardiace care a durat șapte ore.

" Mă pregătesc pentru o operaţie care mi-ar putea salva viaţa. Dacă, totuşi, nu reuşeşte, atunci a fost o plăcere, oameni buni. Vă mulţumesc pentru tot ce aţi făcut pentru mine",

a scris Alex Dragomir înainte să intre în sala de operație.

Citeste si: O tânără cunoscută în mediul online s-a aruncat de la etajul 14. Ce le-a transmis fanilor

Alex Dragomir avea zeci de mii de urmăritori pe rețelele sociale

Alex Dragomir, românul de 17 ani devenit vedetă pe YouTube, era stabilit în Anglia, unde urma cursurile unei şcoli din Birmingham. El avea peste 16.000 de urmăritori pe YouTube şi 17.000 de urmăritori pe Twitter. De asemenea, românul era şi mare fan al echipei Manchester United.

Citeste si: A murit arhitectul Viorel Blănaru, apărător al monumentelor de patrimoniu din Suceava

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Sir Kipsat cum îl știau toți fanii a murit în timpul operației pe cord care ar fi putut să-i salveze viața. Alex descoperise recent că are probleme grave la inimă şi şi-a petrecut ultimele zile din viaţă pe un pat de spital.

Impresionant faptul că Alex Dragomir şi-a ţinut în permanenţă fanii la curent cu starea sa de sănătate şi a postat şi diferite filmuleţe chiar de pe patul de spital.

Presa din Marea Britanie, omagiu post mortem pentru românul de 17 ani

Presa britanică a relatat in extenso despre sfârșitul tragic al tânărului de 17 ani, menționând sutele de omagii care i-au fost aduse starului YouTube „Sir Kipsta”. Au fost publicate articole în The Sun, Daily Star, OK Magazine, Mirror.

Vestea tragică a fost dată de sora lui Alex, care i-a informat apoi pe susținătorii devastați ai lui Sir Kipsta că fratele ei a murit, deoarece „inima lui nu a mai rezistat”. El și-a pierdut viața după o procedură de șapte ore, a spus ea.

Alex aavea probleme cardiace de ceva timp și a fost internat în spital în așteptarea unui transplant. Postând pe contul său, sora lui Alex a scris: „Cerul a câștigat un alt înger. „El a fost stânca mea, tot ce aveam”.

Sora lui Alex le-a dat fanilor vestea șocantă[Sursa foto: Daily Star]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si