Este adevărat că, în ciuda unei igiene orale stricte și aprofundate, tot există riscul ca, după o anumită perioadă de timp, să se depună o placă bacteriană pe suprafața dinților, fiind cunoscută și sub numele de tartru. Mai departe vor fi evidențiate și alte motive pentru care vizitele de două ori pe an la cabinetul stomatologic nu trebuie să fie neglijate.

Examinarea atentă a cavității bucale

PlazaDent.ro este o clinică stomatologică din capitală în dotările căreia se află o aparatură performantă și un personal cu experiență, pregătit să trateze orice problemă gingivală sau dentară găsită. La controlul de rutină, medicul dentist are grijă să examineze cu atenție cavitatea bucală, pentru a vedea dacă pacientul se confruntă cu anumite carii sau cu probleme dentare, pe care să le amelioreze pe loc. Dacă examinarea bucală are loc mult prea rar, doar în cazul în care afecțiunea începe chiar să provoace durere, este posibil ca vizita să fie prelungită, iar tratarea problemei dentare să devină o lucrare extinsă pe mai multe zile.

Eliminarea tartrului de pe suprafața dinților

Unul dintre cele mai eficiente tratamente stomatologice, prin care se previne apariția afecțiunilor dentare, constă chiar în eliminarea tartrului de pe suprafața dinților, procedură cunoscută și sub numele de detartraj. Aceasta poate să fie completată și cu o igienizare profesională, pentru curățarea tuturor dinților în profunzime.

Depistarea la timp a cariilor

De regulă, cariile apar ca rezultat al neglijării igienei orale, dar și a alimentației. Din fericire, dacă sunt depistate când încă sunt prea mici pentru a afecta sănătatea dintelui sau a măselei, acestea pot fi eliminate cu ușurință.

Controlarea lucrărilor protetice sau a implanturilor dentare

În clinica dentară din București, Plaza Dent, există o mulțime de medici dentiști capabili că controleze cu atenție lucrările protetice și implanturile dentare.

Adevărul este că aparatul dento-maxilar se află în continuă schimbare, ceea ce înseamnă că orice lucrare care a fost efectuată la nivelul cavității orale trebuie să fie verificată din când în când.

Eliminarea respirației urât mirositoare

Pacienții care se confruntă cu o respirație urât mirositoare în ultima vreme, trebuie să se asigure că merg la cabinetul stomatologic pentru a afla care este cauza, dar și pentru tratarea sa. De cele mai multe ori, din cauza acumulării de placă bacteriană pe suprafața dinților, este posibil ca respirația să fie influențată negativ și să aibă un impact negativ asupra vieții sociale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cu alte cuvinte, controlul de rutină practicat o dată la șase luni la cabinetul stomatologic trebuie să fie respectat pentru o dantură sănătoasă, lipsită de imperfecțiuni și impecabilă. Plaza Dent își încurajează pacienții să vină periodic la cabinet, pentru a se bucura mereu de un zâmbet sănătos și plin de încredere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si