O sinucidere zguduie România la început de an. Un bărbat, în vârstă de 22 de ani, a decis să-și pună capăt zilelor. El a fost găsit miercuri dimineață, de mama sa, spânzurat în grajdul gospodăriei. Șocul a fost uriaș, deoarece nimeni nu se aștepta la un asemenea gest din partea sa.

Citește și: Tragedie în ultima zi din an. O fată de 14 ani din Botoșani, înjunghiată cu 25 de lovituri de cuțit pe un pod

Cu doar o seară înainte de tragedie, Zanfirel și amicii lui au petrecut într-un local din satul Jiliște. După miezul nopții, acesta s-a întors acasă și i-a cerut mamei sale ceva de mâncare. La câteva ore distanță, trupul fără viață al acestuia a fost descoperit de mama lui, arată jurnaldevrancea.ro.

Blestemul din familia lui Zanfirel

Cazul a șocat pe toată lumea. Conform apropiaților, sora și fratele tânărului au murit și ei la vârste fragede. Zanfirel M. era cunoscut în localitate ca fiind un tânăr liniștit, lucra de mai bine de doi ani în străinătate pentru a asigura un trai decent băiețelului său de câțiva anișori.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Cine este tânărul de 22 de ani din Iași care a murit pe loc după ce a intrat cu mașina sub un autobuz

Încă nu se știe motivul pentru care tânărul a recurs la acest gest și nici dacă a lăsat vreun bilet de adio în care să-și justifice gestul extrem.

Citește și: Un tânăr a fost găsit spânzurat într-o pădure din Poiana Câmpina. Sora lui a fost cea care l-a găsit

Trupul fără viață al acestuia a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei.

Citește și: Doru Morcovescu, găsit mort în hotelul pe care îl deținea! Milionarul român nu a lăsat niciun mesaj de adio: „Tatăl meu nu s-a sinucis din cauza datoriilor”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si