Close sidebar
Close sidebar

Zăpadă de 30 de centimetri la Poiana Brașov! Turiștii pot schia în condiții bune

La munte primăvara a fost înlocuită de iarnă. Dacă pasionații de schi au fost dezamăgiți de lipsa zăpezii, în Poiana Brașov turiștii se pot bucura de stratul de omăt de 30 de centimetri.

Maria Stiuca,

Turiști la schi

[Sursa foto: Pexels]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Autoritățile locale din Brașov au anunțat că în Poiana Brașov stratul de zăpadă măsoară 30 de centimetri și se poate schia în condiții bune.

Primăria Brașov a anunțat că în această perioadă ”se schiază în condiţii foarte bune pe toate pârtiile din partea superioară a Masivului Postăvarul, respectiv Ruia, Drumul Roşu, Lupului şi Doamnei, unde stratul de zăpadă bătută ajungând la 30 de centimetri”.

Citește și: Vremea se schimbă radical în România! ANM anunţă când vom scăpa de ploi şi ninsori

Turist pe placă de snowboard

[Sursa foto: Pexels]

Turiștii pot schia în Poiana Brașov

În Poiana Brașov, primăvara a fost înlocuită cu iarna, astfel că stratul de pe mai multe pârtii din stațiune este de 30 de centimetri și se poate schia în condiții bune.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

De asemenea, în Poiană turiștii dornici de relaxare și distracție se pot plimba cu telegondola, telescaunul Ruia și teleschiul Ruia, pentru a admira peisajul montan. Ultima urcare a mijloacelor e transport pe cablu este programată pentru ora 16.00.

Cum va fi vremea în weekend

Elena Mateescu, directorul Administrației Naționale de Meteorologie, a anunțat că de sâmbătă, temperaturile vor crește în majoritatea țării.

„Din acest weekend, mai precis de sâmbătă, când temperaturile la scara întregii țări vor fi cuprinse între 10°C până la 17°C, cu cele mai ridicate valori în special în regiunile extracarpatice și minime pozitive, de până la 8°C-9°C, comparativ cu ceea ce am avut în ultimele zile.

Turiști la schi

[Sursa foto: Pexels]

În următoarele două zile vom mai vorbi de ploi în majoritatea regiunilor țării, mai ales pe parcursul nopții și mâine, în majoritatea regiunilor țării, cu valori între 10-15l/m² la nivel local posibil chiar peste 25-30l/m², iar la altitudini mai mari de 1.200m să consemnăm precipitații predominant sub formă de ninsoare cu depunere de strat, iar în estul Transilvaniei sau o jumătate a nordică a Moldovei, trecător precipitații mixte”, a declarat Elena Mateescu, potrivit  Antena 3 CNN

Cu toate acestea, meteorologul a mai anunțat că de săptămâna viitoare vom avea parte de o nouă masă de aer rece și sunt așteptate, în special în partea de centru-est, valori termice de sub 10 grade Celsius la nivelul maximelor. În același timp, cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI