Asa arata Aeroportul Otopeni, in aceasta dimineata. Inzapezit, desi utilajele lucrau fara pauza si cu o vizibilitate extrem de redusa. Nicio aeronava nu s-a ridicat de la sol inainte de efectuarea procedurii de degivrare. Pasagerii au fost nevoiti sa astepte chiar si 79 de minute pana cand aeronava Blue Air a decolat spre Dublin si 67 de minute la un zbor Ryanair catre Italia. Zborul Lufthansa spre Frankfurt, de la 14:40, a fost chiar anulata.

Acest turist din Germania nu stia de anularea zborului sau. Isi luase o cafea si ceva de mancare cand ne-am intalnit cu el. Pe langa problemele aduse de vreme, au fost si situatii care se puteau incheia tragic. Intarzierile s-au tinut lant si pe calea ferata.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trenul de pe ruta Craiova- Rosiori Nord a ajuns in Gara de Nord dupa 125 de minute de intarziere, in timp ce in cazul altor garnituri, s-au inregistrat decalaje de 20- 25 de minute. Destul de mult, dar astfel de probleme au devenit normalitate de mult timp pentru transportul feroviar din tara noastra.

Datele oficiale ale Ministerului Transporturilor arata ca in perioada iunie- noiembrie, anul trecut, trenurile din Romania au intarziat, in total, peste 1,624 milioane de minute, adica mai mult de trei ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si