Zapada si viscolul fac probleme in tara: Intrarea in Bucuresti blocata, trafic ingreunat pe A2 si A3
Sunt de ajuns cativa fulgi de zapada si un vant mai puternic pentru ca intrarea in Capitala sa se blocheze. Dupa patru ore de ninsoare viscolita cartierele rezidentiale de la marginea Bucurestiului sunt acoperite de zapada. Iar cei care vor sa ajunga la serviciu au intai de infruntat nametii pentru a putea trece cu masinile.
Asa incepe o zi de iarna pentru cei care stau in cartierele marginase ale Bucurestiului. Zeci de oameni care au plecat de dimineata spre Bucuresti au ramas cu masinile blocate in zapada.
Oamenii se vad nevoiti sa se lupte singuri cu nametii formati de zapada spulberata de vantul puternic. Pentru ca nu e nici urma de masini de deszapezire.
Probleme sunt insa si in mijlocul Capitalei. Balti, munti de zapada, nervi si, bineinteles, aglomeratie. Asta cu toate ca Bucurestiul nu se afla sub nicio avertizare de vreme rea.
Patru judete se afla la aceasta ora sub cod galben de viscol. Mehedinti, Caras Severin, Calarasi si Constanta sunt sub avertizare de vreme rea pana azi la ora 14.00. Iar dupa experientele de saptamana trecuta, autoritatile s-au asteptat la ce e mai rau.
Viscolul a pus stapanire si pe autostrazi.
Se circula in conditii de iarna pe A2, Bucuresti- Constanta. Din cauza viscolului, intre Fundulea si Lehliu, vizibilitatea scade sub 100 de metri, iar intre Lehliu si Drajna- sub 50 de metri. si pe A3, Bucuresti-Ploiesti  vizibilitatea scade sub 100 de metri.
Zapada si viscolul fac probleme in tara: Intrarea in Bucuresti blocata, trafic ingreunat pe A2 si A3

Iar cei care vor sa ajunga la serviciu au intai de infruntat nametii pentru a putea trece cu masinile.Asa

incepe o zi de iarna pentru cei care stau in cartierele marginase ale Bucurestiului.

Zeci de oameni care au plecat de dimineata spre Bucuresti au ramas cu masinile blocate in zapada. Oamenii se vad nevoiti sa se lupte singuri cu nametii formati de zapada spulberata de vantul puternic. Pentru ca nu e nici urma de masini de deszapezire. Probleme sunt insa si in mijlocul Capitalei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Balti, munti de zapada, nervi si, bineinteles, aglomeratie. Asta cu toate ca Bucurestiul nu se afla sub nicio avertizare de vreme rea. Patru judete se afla la aceasta ora sub cod galben de viscol. Mehedinti, Caras Severin, Calarasi si Constanta sunt sub avertizare de vreme rea pana azi la ora 14.00. Iar dupa experientele de saptamana trecuta, autoritatile s-au asteptat la ce e mai rau.Viscolul a pus stapanire si pe autostrazi. Se circula in conditii de iarna pe A2, Bucuresti- Constanta.

Din cauza viscolului, intre Fundulea si Lehliu, vizibilitatea scade sub 100 de metri, iar intre Lehliu si Drajna- sub 50 de metri. si pe A3, Bucuresti-Ploiesti  vizibilitatea scade sub 100 de metri.Zapada si viscolul fac probleme in tara: Intrarea in Bucuresti blocata, trafic ingreunat pe A2 si A3

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si