Pasageri blocați în aeroport

Aproximativ 1000 de pasageri sunt blocați în aeroport. Din cauza intensității ceței, vizibilitatea este sub 100 de metri pe pistă.

Citește și: Câţi peşti din cei 1.500 care se aflau în acvariul AquaDom în timpul exploziei din Berlin au fost salvați? Acum se află într-o grădină zoologică

Au fost mai multe avioane care au încercat să aterizeze, însă în ultima clipă s-au îndreptat către alte aeroporturi din apropiere.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cursele aterizează acum pe aeroporturile din Iaşi şi Cluj. În aceste condiții, pasagerii care trebuiau să plece către Bergamo, au fost anunţaţi că vor veni autocare să îi transporte la Aeroportul din Cluj. Peste 1000 de oameni așteaptă de mai bine de 48 de ore.

Oamenii sunt nemulțumiți pentru că operatorii nu anulează cursele, ci doar amână de la o oră la alta inevitabilul. 

Oferte imbatabile la companiile aeriene, în luna ianuarie

Companiile aeriene vin cu oferte imbatabile în luna ianuarie, cunoscută, în mod tradițional, ca fiind perioada cu cele mai ieftine bilete de avion. Mulți călători profită de zborurile la prețuri mici, în timp ce alții își planifică vacanțele în săptămânile imediat următoare, când încă mai sunt promoții de nerefuzat.

Cozile n-au contenit toată ziua pe Aeroportul Otopeni. După sărbătorile petrecute acasă, mulți români se întorc peste hotare.

Însă pentru cei mai norocoși, vacanța abia acum începe.

Citește și: Dați jos din avion pe aeroportul din Cluj

Acest lucru se datorează, în bună parte, biletelor ieftine de avion din această perioadă.

Tarife mici la călătoriile cu avionul

Destui călători își planifică escapadele pentru luna ianuarie, când găsesc zboruri la prețuri mult mai reduse decât în restul anului. Cum este și cazul acestui bărbat, care pleacă în concediu în Grecia.

"Au fost foarte rezonabile, da. Le-am luat înainte, chiar cu două luni. În fiecare an fac la fel. Iau mai devreme, ca să iau în ianuarie, e mai ieftin."

Iar ca el mai sunt destui români care procedează la fel.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si