Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un incendiu de proporții a cuprins parcarea aeroportului Luton

„Toate zborurile spre și dinspre Luton au fost anulate, aeroportul londonez a anunțat suspendarea zborurilor până astăzi la ora 15:00 din cauza unui incendiu care a dus la prăbușirea parțială a uneia dintre parcări.

Și în țara noastră au fost afectate zborurile.

Vorbim despre un zbor de la ora 06:30, care a fost anulat și mai este un alt zbor la 14:25 care, cu siguranță, va fi întârziat. Sunt sute de oameni blocați pe aeroportul Luton, printre aceștia se numără și români. Aceștia spun că nu au cum să se întoarcă acasă și că toate hotelurile erau deja rezervate.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

15 mașini de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul de pe aeroportul din Luton provocat la o parcare. Un incendiu care a cuprins mai multe mașini și parțial acea parcare a fost prăbușită. De asemenea, în imagini se vede cum flăcările au ajuns până la ultimul etaj.”, transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si