Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Zboruri spre și dinspre Londra au fost anulate. Un incendiu de proporții a cuprins parcarea aeroportului Luton

Zborurile către aeroportul Luton din Londra au fost anulate în această dimineață pentru că acolo a avut loc un incendiu în parcare.

Redactia Stirile Kanal D,

Zboruri spre și dinspre Londra au fost anulate. Un incendiu de proporții a cuprins parcarea aeroportului Luton

[Sursa foto: Captură Știrile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Diana Buzea, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un incendiu de proporții a cuprins parcarea aeroportului Luton

„Toate zborurile spre și dinspre Luton au fost anulate, aeroportul londonez a anunțat suspendarea zborurilor până astăzi la ora 15:00 din cauza unui incendiu care a dus la prăbușirea parțială a uneia dintre parcări.

Și în țara noastră au fost afectate zborurile. Vorbim despre un zbor de la ora 06:30, care a fost anulat și mai este un alt zbor la 14:25 care, cu siguranță, va fi întârziat. Sunt sute de oameni blocați pe aeroportul Luton, printre aceștia se numără și români. Aceștia spun că nu au cum să se întoarcă acasă și că toate hotelurile erau deja rezervate.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

15 mașini de pompieri au intervenit pentru a stinge incendiul de pe aeroportul din Luton provocat la o parcare. Un incendiu care a cuprins mai multe mașini și parțial acea parcare a fost prăbușită. De asemenea, în imagini se vede cum flăcările au ajuns până la ultimul etaj.”

, transmite Diana Buzea, reporter Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI