Pentru aceasta reteta avem nevoie de: costita fumata, muraturi- gogonele, castravete acru, ardei kapia, conopid, morcovi- si un litru de zeama de la muraturi.

"Si apoi in bucatarie sa te sufulci de maneci si sa iei o oala curata. Si sa torni in ea ulei de cel bun, si acolo la foc iute, sa frigi costita taiata felii nu prea grosute, dar nici prea subtirele.

Iar cand are costita o culoare asa de arama, de iti urca deja din stomac sevele cele hulpave, sa stingi frisoarea cu zeama de muraturi. Iar tot acolo sa pui toate legumele alea murate pe care le mai tai toporaste, adica mai maricele ca sa simti ce bagi in gura”, ne sfatuieste Uica Mihai, potrivit a devarul.ro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Dupa ce fierbe un sfert de ora, adauga smantanta, incet, in zeama fierbinte. Apoi, totul se serveste cu mamaliga fierbinte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si