Close sidebar
Close sidebar

Zeama din costita afumata, servita cu mamaliga fierbinte si muraturi. Iata cum prepari acest preparat special

Ciorba cu costita afumata, servita cu mamaliga fierbinte si muraturi e numai buna pentru zilele friguroase de iarna. Uica Mihai, un specialist in gatit, ne invata cum pregatim aceasta delicatesa.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Pentru aceasta reteta avem nevoie de: costita fumata, muraturi- gogonele, castravete acru, ardei kapia, conopid, morcovi- si un litru de zeama de la muraturi.

"Si apoi in bucatarie sa te sufulci de maneci si sa iei o oala curata. Si sa torni in ea ulei de cel bun, si acolo la foc iute, sa frigi costita taiata felii nu prea grosute, dar nici prea subtirele. Iar cand are costita o culoare asa de arama, de iti urca deja din stomac sevele cele hulpave, sa stingi frisoarea cu zeama de muraturi. Iar tot acolo sa pui toate legumele alea murate pe care le mai tai toporaste, adica mai maricele ca sa simti ce bagi in gura”, ne sfatuieste Uica Mihai, potrivit a devarul.ro.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Dupa ce fierbe un sfert de ora, adauga smantanta, incet, in zeama fierbinte. Apoi, totul se serveste cu mamaliga fierbinte.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI