Politistii de frontiera i-au descoperit pe migranti luni, in jurul orei 20.00, pe raza localitatii Valea lui Mihai, judetul Bihor, la aproximativ 100 metri de linia de frontiera, potrivit unui comunicat transmis miercuri de catre Politia de Frontiera.

Cele zece persoane, trei copii si sapte adulti, au fost condusi la sediul Sectorului Politiei de Frontiera Valea lui Mihai, pentru continuarea verificarilor.

”Cu aceasta ocazie, s-a stabilit ca persoanele sunt cetateni irakieni, solicitanti de azil in Romania, sapte dintre ei fiind adulti, cu varste cuprinse intre 18 si 42 de ani si 3 minori, cel mai tanar

avand 2 ani. La cercetari, s-a stabilit ca persoanele in cauza intentionau sa treaca illegal frontiera pentru a ajunge intr-un stat din Spatiul Schengen”, se arata in comunicat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Migrantii sunt cercetati penal pentru tentativa de trecere frauduloasa a frontierei de stat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile legale ce se impun.

Sursa: News.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si