Șase autospeciale pentru stingerea incendiului au intervenit la fața locului, după ce un incendiu de vegetație s-a extins la zece magazii.

„Detaşamentul de pompieri Bârlad a intervenit cu şase autospeciale şi 26 pompieri militari pentru limitarea şi lichidarea unui incendiu pornit de la vegetaţia uscată şi extins la zece magazii din apropierea locuinţelor sociale construite în zona Podeni – Munteni din municipiul Bârlad.

Citește și: Panică la sediul Băncii Naționale după ce clădirea s-a umplut de fum

La sosirea echipajelor de intervenţie, incendiul se manifesta prin ardere generalizată la zece magazii desfăşurate pe aproximativ 150 metri pătraţi, existând riscul ca focul să se extindă şi la casele sociale”, a precizat ISU Vaslui.

Citește și: Incident la stația de metrou Brâncoveanu. Pompierii au intervenit la fața locului

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

30 de persoane s-au autoevacuat, incendiul fiind lichidat după trei ore. Nu au fost înregistrate persoane rănite ori intoxicate cu fum.

Zece magazii, şase ferestre tip termopan, zece biciclete, aproximativ 12 metri cubi material lemnos, circa 20 metri liniari din bagdadia unei locuinţe sociale, diverse produse textile şi materiale plastice au ars.

Citește și: Prejudiciu de 60.000 de euro, după ce un bărbat a intrat într-un imobil din Capitală și l-a incendiat

Prejudiciu de 60.000 de euro, după ce un bărbat a intrat într-un imobil din Capitală și l-a incendiat

Un bărbat de 28 de ani este cercetat de polițiștii din București pentru violare de domiciliu și distrugere. după ce a intrat într-un imobil și a provocat un incendiu. 

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București cercetează bărbatul pentru violare de domiciliu și distrugere.

Citește și:  Un imobil în care funcționează o creșă și un adăpost social a luat foc. Două persoane au fost rănite

”În fapt, la data de 13 martie 2023, în jurul orei 16.30, Sectia 8 Poliţie  a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că, la un imobil din Sectorul 2, a izbucnit un incendiu. Echipajele de pompieri s-au deplasat la faţa locului şi au intervenit în vederea lichidării incendiului. În urma cercetărilor şi investigaţiilor desfăşurate de poliţiştii Secţiei 8, s-a stabilit că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, în vârstă de 28 de ani.

Citește și:  Dosar penal pentru distrugere din culpă în urma incendiului izbucnit la mansarda unui bloc din Constanța

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si