Close sidebar
Close sidebar

Zece maşini cu geamul spart, în parcarea unui complex rezidenţial din Bucureşti. Poliţia Capitalei a deschis o anchetă

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Poliţiştii din Capitală au deschis o anchetă, luni, după ce au fost sesizaţi că în parcarea unui complex rezidenţial sunt zece autoturisme cu geamul spat. Anchetatorii au stabilit că din unele maşini au fost sustrase bunuri.

”În această dimineaţă, în jurul orei 09.00, prin apel 112 Secţia 13 Poliţie a fost sesizată că în parcarea unui complex rezidenţial sunt mai multe autoturisme care prezintă geamul spart.

La acest moment se efectuează cercetarea la faţa locului, fiind identificate zece autoturisme, din care fie au fost sustrase bunuri, fie s-a încercat sustragerea”, a anunţat, luni, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că cercetările sunt declanşate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi tentativă la furt calificat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI