Atunci când pierdem un prieten drag, e important să ne putem exprima compasiunea și sprijinul pentru cei rămași în urma lui. Tocmai de aceea, un mesaj sincer de condoleanțe poate însemna mult pentru persoana care tocmai a rămas fără cineva important din viața ei. Iată mai jos zece mesaje sincere de condoleanțe pentru familia decedatului. 

-Când timpul este pe sfârşite şi o fiinţă dragă ne părăseşte pentru totdeauna, soarele îşi pierde căldura razelor sale, iar noi purtăm doliul întunericului, care rămâne în urma ei.

Dumnezeu să-l ierte!

-În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că nimic nu-ţi mai poate mângâia sufletul odată cu pierderea fiinţei iubite. Sincere condoleanţe familiei îndoliate!

-Cu sufletele triste îți urăm din toată profunzimea sincere condoleanțe pentru pierderea tatălui tău. Nimic nu va mai fi la fel după dispariția lui prematură. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

-S-a stins o fiinţă atât de dragă, lăsând în urmă durere si tristeţe. In aceste clipe atât de grele pentru tine îţi suntem alături. Sincere condoleanţe!

-Nu vom uita niciodată veselia și gingășia ființei pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să o ierte!

Un mesaj sincer de condoleanțe înseamna mult pentru persoana care tocmai a pierdut pe cineva drag

-Sincere condoleanţe familiilor îndurerate. Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi mai singuri după tragica despărțire. Odihnă veșnică celui plecat! 

-Am aflat cu durere în suflet de trecerea soţului tău în lumea celor drepţi. După atâţia ani Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat de dragoste şi dăruire. Sincere condoleanţe!

Condoleanțe
În momentele grele e bine să fim alături de cei dragi chiar și doar cu o vorbă

-Sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu să mângâie sufletele celor rămaşi nemângâiaţi de tragica despărţire.

-Dumnezeu a hotărât să vă despartă şi să pună capăt unui drum presărat cu dragoste şi dăruire. Sincere condoleanţe!

-Soarele vieţii a apus pentru o fiinţă atât de dragă nouă. In acest univers al tristeţii ne rămân stelele amintirilor, care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si