„De 7 luni fara apa calda. Sunt oameni cu copii mici in acest bloc. Eu coordonez din '67 acest bloc, n-am avut asemenea probleme nicioadata”, se plang oamenii.

Cosmarul acestor oameni pare sa nu se mai sfarseasca. Dardaie de frig in apartamente iar de apa calda nici nu se mai pune problema.Aceste imagini vi le-am prezentat in urma cu o luna, acum suntem in 24 noiembrie iar lucrurile stau la fel pentru bietii locatari.

„Apa incalzim la bucatarie in fiecare dimineata. De opt luni folosim aceasta oala pentru incalzitul apei. Nici pe vremea lui Ceausescu nu era asa. Blocul asta a vut lumina, a vut caldura, apa calda, permanent”, spune un alt locatar.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Fara apa calda si caldura, locatarii acestor blocuri au ajuns in pragul disperarii. Mai ca le vina sa planga de necaz. Nu au nicio datorie si cu toate acestea nu au parte de confort.

Intreaga problema a aparut cand furnizorul de agent termic de la Brasov, o societate subordonata municipalitatii, si-a pierdut licenta. In luna septembrie a fost infiintat un serviciu public de termoficare care a primit licenta abia zilele trecute.

Acum se fac probe pe retea.

Mircea Marin- sef serviciu termoficare Brasov: „in procent de 85% suntem gata cu probele tehnologice, daca da bunul Dumnezeu, de luni o sa functioneze”.

Chiar daca lucrurile par sa fi intrat pe un fagas normal,autoritatile se tem sa mai faca promisiuni ferme.

Mihai Costel- viceprimar Brasov: „o data certa nu va pot da, dar ceea ce va spun, in momentul acesta, mai vorbim de o chestiune de zile”.

Daca va fi sau nu asa ramane de vazut!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si