Close sidebar
Close sidebar

Zece persoane au fost implicate într-o bătaie în Maramureș. O persoană a avut nevoie de îngriiri medicale

Aproximativ zece persoane au fost implicate, duminică, într-o bătaie, în localitatea maramureşeană Vălenii Lăpuşului. Geamurile unei mașini au fost sparte, iar o persoană a fost transportată la spital.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zona este supravegheată împreună cu luptători de la SAS Maramureş.

Citeste si: VIDEO| El este tânărul care s-a aruncat de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Din ce motiv a recurs la gestul extrem

Zece persoane au fost implicate într-o bătaie în Maramureș

Incidentul a avut loc în localitatea Vălenii Lăpuşului, acolo unde a izbucnit un scandal între mai multe persoane.  

Citeste si: Tragedie aviatică în Italia. Șapte persoane au murit după ce un elicopter s-a prăbușit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cei zece indivizi s-au lovir reciproc și au spart geamurile unui autovehicul, urmând ca 13 persoane să fie duse la sediul poliţiei Târgu Lăpuş pentru audieri şi stabilirea participaţiei la comiterea faptelor. 

O persoană a avut nevoie de îngrijiri medicale

O persoană a fost transportată la spital, polițiștii făcând cercetări pentru  lovire sau alte violenţe, încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.  

Citeste si: Viteza cu care un șofer a fost surprins pe Autostrada A1

”Totodată, pentru prevenirea sau escaladarea faptelor antisociale în zonă, la faţa locului a fost solicitat în sprijin un echipaj din cadrul S.A.S.

Maramureş, în vederea monitorizării zonei împreună cu un echipaj din cadrul Secţiei Suciu de Sus”, a precizat sursa citată.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI