Close sidebar
Close sidebar

Zece persoane au fost implicate intr-un accident rutier grav, in Timis

Zece persoane au fost implicate intr-un accident rutier intre un microbuz si o autoutilitara, produs pe DN6, care leaga Timisoara de Lugoj.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor ISU Timis, pompierii au fost solicitati sa intervina la un accident rutier in care au fost implicate un microbuz si o autoutilitara, in localitatea Iosifalau, comuna Topolovatu Mare, pe DN6, drumul dintre Timisoara si Lugoj.

"La locul interventiei s-au deplasat o autospeciala cu modul de descarcerare si patru subofiteri din cadrul Statiei de Pompieri Buzias si o ambulanta SAJ. In accident au fost implicate zece persoane- opt in microbuz si doua in autoutilara, dintre care doar o persoana din microbuz a necesitat ingrijiri medicale, dar a refuzat transportul la spital", au transmis reprezentantii ISU.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sursa: News

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI