Close sidebar
Close sidebar

Zeci de arestări la Paris. Capitala franceză, un butoi cu pulbere

În total 31 de persoane au fost arestate în marja celei de-a 19-a zi de mobilizare a ”vestelor galbene” în capitala franceză, a anunţat sâmbătă Prefectura Parisului, care a precizat că 15 persoane au primit avertismente în perimetrul interzis şi au fost efectuate peste 2.000 de controale preventive, relatează Reuters şi AFP.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Niciun incident nu a avut loc la adunări aflate în curs sâmbătă, pe Trocadéro şi în sectorul Châtelet, potrivit prefecturii, scrie News. 

Niciun manifestant nu şi-a făcut apariţia în sectorul Champs-Elysées, în care manifestaţiile au fost interzise, precizează sursa citată. Câteva zeci de manifestanţi se adunaseră să participe la un marş din Piaţa Denfert-Rochereau, către Piaţa Saint-Pierre.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Alte manifestaţii erau în curs de adunare în mai multe oraşe franceze. Poliţia evacua Piaţa Garibaldi la Nisa, unde persoane s-au adunat sâmbătă dimineaţa, în pofida interdicţiei de a manifesta. Şase persoane au fost arestate în prima parte a zilei.

Alte adunări organizate în Franţa se desfăşurau paşnic.

La Tourcoing (Nord), zeci de persoane urmau să se ducă la Lille, situat la aproximativ 12 kilometri distanţă.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI