Close sidebar
Close sidebar

Zeci de biciclete electrice furate din Germania, in valoare de peste 900.000 lei, gasite in Vama Nadlac

Aproape 60 de biciclete electrice, in valoare de peste 900.000 de lei, semnalate ca fiind furate din Germania au fost descoperite de politistii de frontiera de la Nadlac la intrarea in tara, intr-un automarfar condus de un roman, barbatul fiind cercetat penal pentru tainuire.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit unul comunicat de presa trimis, miercuri, de Politia de Frontiera Arad, in Punctul de Trecere a Frontierei Nadlac II a fost depistat un automarfar incarcat cu biciclete electrice care ar fi fost furate din Germania.

TIR-ul era condus de un barbat din Dambovita, care s-a prezentat la intrarea in tara cu 58 de biciclete electrice, el fiind insotit de fratele sau.

Conform documentelor de insotire a marfii, TIR-ul era incarcat cu paleti cu pamant de flori din Olanda, marfa destinata unei firme din Romania. Pentru bicicletele electrice, cei doi barbati nu au putut prezenta documente de provenineta.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

“In urma verificarilor efectuate, a reiesit ca cele 58 de biciclete electrice sunt semnalate ca fiind furate din Germania. Cetatenii romani au declarat ca au incarcat pamantul de flori in Olanda, iar pe timpul stationarii intr-o parcare din Germania au fost abordati de doi conationali care le-au propus ca, in schimbul sumei de 1.500

euro, sa transporte bicicletele in Romania”, precizeaza comunicatul.

Bicicletele, in valoare de aproximativ 920.000 lei, au fost ridicate in vederea confiscarii, iar soferul este cercetat pentru tainuire.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI