Close sidebar
Close sidebar

Zeci de copii au fost vedete astazi la Kanal D, in prima zi din "Saptamana altfel"

Cu ochii mari si guriţele deschise, zeci de copii au fost vedete astazi la Kanal D. Au vazut cum si unde se fac emisiunile preferate, au stat de vorba si au luat autografe de la staruri. Nici ca isi puteau petrece mai bine prima zi din "Saptamana altfel".

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Dis de dimineata, prichindeii au pasit pentru prima data pe taramurile televiziunii. Au inspectat tot in jurul lor si nu le-a scapat niciun coltisor al platourilor. Iar atmosfera de la "bravo, ai stiL" i-a fascinat pe micuti.

Iar la pauza, micutii s-au indreptat intr-un suflet catre vedetele preferate.

 

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Dieta care protejează creierul, potrivit noilor studii: Scade riscul de boli neurologice, reduce inflamația și declinul cognitiv- antena3.ro

VIITOAREA IULIA ALBU?

„Tu ai coronita ca si Iulia! Da. Mi-a placut extrem de mult emisiunea si e una dintre preferatele mele de pe Kanal D”, spune o fetita.

Copiii nu rateaza nimic. Studiourile de la „Bravo ai stil”, „Te vreau langa mine”, „Teo Show” sau „Roata norocului”, in toate au pasit micutii cercetasi.

Studioul ii asteapta ca pe niste mici vedete, asa ca micutii au  pus repede in scena o emisiune

Dupa cateva ore bune petrecute in sanul familiei kanal d, micutii au parasit platourile bucurosi de experienta: „Imi place Kanal D si mai astept Bravo ai stil”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI