Inghesuiti, unii peste altii, umiliti si pusi in pericol de un sofer care ar conduce baut! Individul din imagine, cel in spatele caruia sunt aruncate toate acuzatiile, nu pare sa dea doi bani pe obligatia de a-i transporta pe copii in siguranta!

Cati copii? Stati putin, domnule sofer, stati putin!

Voi toti erati in autobuz. Cati sunteti? 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, nu?

Au mai coborat.

Si au mai coborat. Si inca e plin microbuzul. Si cum ati stat, inghesuiti toti?

Da.Eram vreo 20, 30 de copii in microbuz.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Cate locuri sunt in microbuz?

18.

Si asa mergeti inghesuiti de fiecare data?

Da. Si conduce cu vioteza in fiecare zi?

Da.



Iar detalii revoltatoare continuia sa iasa la iveala. In timp ce transporta copiii spre scoala, soferul ar lua cu microbuzul si oameni care fac autostopul, ca sa stranga bani de buzunar.

Ia si oameni adulti? Da. Si beti.Si le ia bani? Da. 2 lei. 
Tot ce am auzit pana acum pare de necrezut. Asa ca am mers cu imaginile la scoala!

Cu mainile-n san si apoi cu spatele intors, directorul mai ca nu ne bate obrazul, ca ne-am permis sa-l deranjam cu astfel de intrebari. Dar oare un sambure de adevar exista in tot sirul de acuzatii?


"Nu, nu. S-a mai intamplat de cateva ori si ajungea pe drum cate un mosnegut, cate un om mai in varsta. Nu putea sa treaca pe langa el fara sa-l ia", spune primarul.

"Mai ia cate o matusa, dar i-am tot repetat sa nu mai faca acest lucru, dar nefiind neaparat al scolii microbuzul si(...) microbuzil e al primariei", spune directorul.

Asadar, situatia e cunoscuta si acceptata! Si-odata ce e data in vileag, vina incepe sa fie pasata! 
"Mai bine va duceti la doamna director, nu ma bag eu in neamul lor, acolo. Mda, nu are rost sa ma bag eu, in fine. O las pe dansa sa-si rezolve treaba", spune primarul.

Culmea e ca scoala mai are un microbuz. Unul tinut ca la expozitie, pentru ca nu are licenta. Preocupat abia in al 12 lea ceas de soarta copiilor, edilul promite ca va lua masuri. Si soferul acuzat va fi tras la raspundere.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si