Au fost clipe de panică la Clinica de Pediatrie III din Cluj-Napoca, după ce un incendiu a izbucnit din senin în incinta unității medicale. Nu a durat mult până când s-a dat alarma în clădire.

Incendiul a avut loc pe o suprafață de 4 mp, au transmis salvatorii care au ajuns la fața locului. Flăcările și-au făcut apariția în incinta camerei tehnice și, din fericire, au fost lichidate destul de repede.

Citește și: VIDEO Eroii din viața de zi cu zi! Cei mai buni pompieri din țară concurează la Cluj într-un concurs de descarcerare și prim ajutor


pompieri, spital copii, spital cluj-napoca

Până la venirea salvatorilor, pacienții și personalul medical s-au autoevacuat. 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

S-a dat alarma la Clinica de Pediatrie III 

Ca măsură de precauție, până la sosirea pompierilor s-au autoevacuat 22 de copii, 21 de părinți și 6 cadre medicale, mai informează autoritățile.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au fost alertați în urmă cu puține momente cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la etajul doi al Clinicii de Pediatrie III.

Mai exact, incendiul a afectat camera tehnică, fiind lichidat rapid. Ca măsură de precauție, s-au autoevacuat până la sosirea pompierilor 22 de minori, alături de 21 de părinți, respectiv 6 cadre medicale. Din fericire, niciuna dintre aceste persoane nu a necesitat îngrijiri medicale suplimentare. La misiune au fost alocate trei autospeciale cu apă și spumă, autoscara, două echipaje SMURD de terapie intensivă mobilă, precum și echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean.

Personalul medical s-a mobilizat exemplar în gestionarea situației de urgență, iar pacienții au fost mutați în alte saloane”, a transmis, vineri, ISU Cluj.

Până în acest moment nu se știe cauza exactă care a dus la declanșarea incendiului, însă cel mai probabil flăcările au fost cauzate de un scurtcircuit. 

Citește și: Un tânăr din Anglia a intrat într-un incendiu să-și salveze familia! A sărit în flăcări chiar dacă avea spatele fracturat: „Fără el nimeni nu ar fi supraviețuit”

pompieri, spital copii, spital cluj-napoca

Se pare că incendiul a izbucnit din cauza unui scurtcircuit.

 

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si