Urlete si injuraturi deloc ortodoxe, in plina strada! Ca la razboi s-au aliniat pensionarele din imagini, cu tot cu preotul lor, pentru care ar sari si la bataie! Iar omul in sutana se dezice de cele sfinte de cum vede ca este filmat!

Poate va intrebati de ce nivelul decibelilor depaseste orice limita. Enoriasii- doamne si domni respectabili, au uitat de povetele din biblie si fac t un scandal monstru.

Marul discordiei? O biserica ce va fi construita chiar intre blocuri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

ENORIASII, LA UN PAS DE BATAIE

Atat de arzator isi doresc un lacas sfant in sanul cartierului, incat credinciosii ii jignesc pe cei care se opun constructiei.

Cei mai multi localnici din zona refuza in continuare ideea unei biserici langa blocuri. Asta desi terenul s-a transformat deja in santier.

Biserica ce va rasari in cartier va lua numele unui alt lacas sfant, construit pe trotuar,  care va fi desfiintat dupa finalizarea lucrarilor.

Eugen Tanasescu, preot: „Pe de o parte ii intelegem pe locatari, pentru ca ei ani de zile au parcat acolo, pe acel teren liber. In 2015, s-a anuntat inceperea lucrarilor. Acum, cand s-a inceput constructia, oamenii au inceput cu nemultumiri, iar unii le instrumentalizeaza”.

Arhiepiscopia are toate avizele necesare pentru constructie. Intreaga relocare a lacasului sfant va costa aproximativ 400 de mii de lei, bani stransi de biserica din donatiile enoriasilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si