In fata acestor filmari strigatoare la cer avem o singura intrebare: oare mai marii din minister si-ar interna copiii aici, macar o zi?

"Sunt multe, multe, multe. Circula si pe noptiere si peste tot, mancare, orice.
Aici, in sertar. Uitati, toate Totul a fost plin cu gandaci. aici, dimienata, cand am cautat, am avut o rosie si aia avut gauri.

Au mancat gandacii din ea".

Imaginile de neadmis intr-un spital, oriunde ar fi in lume, sunt filmate in sectia de pediatrie. Gandacii colcaie in saloanele in care sunt internati copii care numai de-o boala in plus nu au nevoie.

Citeste si: Gestul fostului iubit a determinat-o pe o tanara din Suceava sa isi infinga un cutit in piept. Fata a fost gasita intr-o balta de sange

Pe chiuveta, pe patuturi, pe langa mancarea micutilor, insectele dezgustatoare si purtatoare de microbi misuna ca la ghena de gunoi.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Femeia care a filmat totul si acum mai trage dupa teroarea din spital. Copilul ei are cosmaruri si se teme sa mai mearga singur prin casa.

In timp ce mama copilului a inegistrat cum salonul e napadit de gandaci, conducerea ne baga sub nas actele care atesta ca sunt cu dezinsectia la  zi! Doar ca insecticidul folosit pare a fi mai degraba apa de ploaie.

MIRCEA ONEL- DIRECTOR MEDICAL- da, cunoastem problema, ieri s-a facut a treia dezinsectie pe sectie. De ieri s-au pus si capcane.

Cum cladirea e veche,  e greu de crezut ca gandacii vor fi starpiti rapid.

Hotinel Sandru: Nu pot sa eliberez saloanele in acelasi timp, sa elimini o cauza in totalitate, aia ar insemna sa inchizi toata sectia...

Problema e una cunoscuta, dar nimanui nu-i pasa. Prin spitalul din Arad au venit, ca la parada, mai multi ministri, insa niciunul nu a fost interesat sa gaseasca si o solutie.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si