Close sidebar
Close sidebar

Zeci de gandaci colcaie pe mobilier si pe mancarea copiilor care sunt internati la sectia de pediatrie din Arad.

Este inimaginabil in ce conditii sunt internati copiii intr-o sectie de pediatrie din Romania. Imagini absolut revoltatoare au fost filmate in saloanele spitalului judetean Arad, unde zeci de gandaci colcaie pe mobilier si pe mancarea celor mici, care plang, inspaimantati, de cele vazute.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

In fata acestor filmari strigatoare la cer avem o singura intrebare: oare mai marii din minister si-ar interna copiii aici, macar o zi?

"Sunt multe, multe, multe. Circula si pe noptiere si peste tot, mancare, orice.
Aici, in sertar. Uitati, toate Totul a fost plin cu gandaci. aici, dimienata, cand am cautat, am avut o rosie si aia avut gauri. Au mancat gandacii din ea".

Imaginile de neadmis intr-un spital, oriunde ar fi in lume, sunt filmate in sectia de pediatrie. Gandacii colcaie in saloanele in care sunt internati copii care numai de-o boala in plus nu au nevoie.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pe chiuveta, pe patuturi, pe langa mancarea micutilor, insectele dezgustatoare si purtatoare de microbi misuna ca la ghena de gunoi.

Femeia care a filmat totul si acum mai trage dupa teroarea din spital. Copilul ei are cosmaruri si se teme sa mai mearga singur prin casa.

In timp ce mama copilului a inegistrat cum salonul e napadit de gandaci, conducerea ne baga sub nas actele care atesta ca sunt cu dezinsectia la  zi! Doar ca insecticidul folosit pare a fi mai degraba apa de ploaie.

MIRCEA ONEL- DIRECTOR MEDICAL- da, cunoastem problema, ieri s-a facut a treia dezinsectie pe sectie. De ieri s-au pus si capcane.

Cum cladirea e veche,  e greu de crezut ca gandacii vor fi starpiti rapid.

Hotinel Sandru: Nu pot sa eliberez saloanele in acelasi timp, sa elimini o cauza in totalitate, aia ar insemna sa inchizi toata sectia...

Problema e una cunoscuta, dar nimanui nu-i pasa. Prin spitalul din Arad au venit, ca la parada, mai multi ministri, insa niciunul nu a fost interesat sa gaseasca si o solutie.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI