Locuitorii unui imobil din municipiul Oradea, care a fost dat în folosință în anul 2019, sunt terorizați încă de la acea vreme, zi de zi, de alarma de incendiu care se pare că este defectă. Sistemul de atenționare pornește din senin, fără să existe un pericol real, chiar și de la o simplă rafală de vânt.

De asemenea, sistemul de alarmă nu este conectat la niciun alt sistem de alertă, așa că, în cazul în care ar exista un pericol în adevăratul sens al cuvântului, niciun echipaj de salvare nu ar putea interveni la fața locului.

Citește și: Andrew Tate, o nouă postare controversată după ce judecătorii au decis ca aceștia să rămână în arest

Revoltați de ceea ce li se întâmplă, locatarii blocului au depus sesizare după sesizare, atât la administrația imobilului, cât și la firma de care aparține sistemul de alarmă. Până în aceste momente, sesizările oamenilor au rămas fără răspuns și nimeni nu a remediat problema.

„Am pățit-o în miezul zilei, în mijlocul nopții, până și în ajunul Crăciunului. E imposibil de stat în apartament. Îl sunăm pe administratorul blocului de fiecare dată, dar durează ore până cineva oprește manual alarma”, a declarat revoltat un locatar, potrivit jurnaliștilor de la antena3.ro.

Dosar penal pentru distrugere din culpă în urma incendiului izbucnit la mansarda unui bloc din Constanța

Polițiștii din Constanța au deschis o anchetă în urma incendiului izbucnit, joi, 23 februarie 2023, la orele serii, la mansarda unui bloc, în urma căruia zeci de persoane au fost evacuate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Un incendiu a izbucnit, joi, 23 februarie 2023, la mansarda unui bloc din Constanța, în urma căruia polițiștii au deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă.

Citește și: Povestea dramatică a unui român din Germania. I-a fost furată identitatea de două ori în ultimul an

”La data de 23 februarie, în jurul orei 18.45, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Secţia 1 Poliţie au fost sesizaţi, prin apel SNUAU 112, cu privire la faptul că a izbucnit un incendiu la mansarda unui bloc de pe strada Pescarilor din municipiul Constanţa. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, în sprijinul pompierilor constănţeni.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, a transmis, vineri, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

“Prin apel unic de urgenţă 112 am fost anunţaţi de un incendiu care a izbucnit la acest bloc din municipiul Constanţa. Încă din primele momente au fost alocate opt autospeciale de stingere cu apă şi spumă, două autoscări şi autoplatformă, două autospeciale pentru transport personal şi victime multiple, precum şi mai multe ambulanţă SMURD B2. Aproximativ 20 de persoane care locuiau în imobil s-au autoevacuat, iar pompierii militari au evacuat aproximativ 40 de persoane. Nu sunt victime, nu sunt persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, Oana Manoilă.

Incendiul s-a extins pe o suprafață de 300 de metri pătrați și cel mai probabil a fost cauzat de un scurtcircuit.

Citește și: Povestea dramatică a unui român din Germania. I-a fost furată identitatea de două ori în ultimul an


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si