Pompierii au intervenit la peste 200 de misiuni după ce în capitală a plouat într-o oră cât pentru o lună întreagă.
50 de mașini au fost distruse.

Citeste si: Inundații în județele Prahova și Constanța, în urma ploilor abundente

Transportul public a fost dat peste cap, iar bucureștenii au fost nevoiți să meargă prin apa care le ajungea până la genunchi.

Mai multe drumuri au fost inundate.

Citeste si: Inundații devastatoare în Brazilia. Cel puțin 79 de oameni au murit după ploile torențiale

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În sectorul 6, mai multe străzi au fost transformate în lacuri, iar apa ajungea până la capota mașinilor.
Și în zona Lujerului din Militari vântul puternic și ploaia torențială au făcut prăpăd, iar pompierii au fost chemați ca să desfunde canalizările.
Meteorologii spun că în ora în care a fost cod roșu în Capitală, a plouat cât pentru o lună întreagă.

Inundații în Prahova și Constanța, în urma ploilor abundente

Pompierii au intervenit, marţi după-amiază, în mai multe localităţi din județul Prahova în care s-au produs inundaţii în urma ploii abundente.

Citeste si: VIDEO- Furtunile au făcut prăpăd în toată Europa. Vremea extremă a adus spaima, iar incendiile au făcut ravagii

Mai multe străzi au fost inundate, iar maşinile au rămas blocate în ape. Au fost trimise mesaje RO-ALERT locuitorilor din 15 localităţi aflate sub avertizare Cod portocaliu de vijelie puternică şi grindină.

Citeste si: VIDEO- Inundații în țară, în urma fenomenelor meteo extreme. Meteorologii au emis cod galben pentru 18 județe din țară

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, se intervine cu motopompe la Măneciu pentru evacuarea apei din şapte gospodării şi beciuri, inundaţii fiind semnalate şi la Băicoi, Vălenii de Munte şi Drajna, unde a fost inundată o gospodărie.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si