Reamintim ca solistul si-a pierdut viata in urma unui tragic accident, fiind aproape decapitat. Bogdan iesise la plimbare cu ATV-ul si cumva s-a pierdut de grup.

Mergand pe ATV, probabil cu destul de multa viteza, nu a observat ca se apropia de o proprietate privata semnalizata printr-un panou legat de un stalp de tensiune electrica si un stalp de beton care se foloseste la vie.

Bogdan Chirosca nu a observat, cel mai probabil, lantul si panoul care erau suspendati la o inaltime de aproximativ 1,20 de metri.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Practic, lantul i-a ajuns exact in zona gatului, avand in vedere ca el se afla in pozitia sezut, pe ATV. Strada pe care se afla era una privata si neiluminata. Era extrem de greu sa observe acel panou si lantul.

 

Sursa: BZI


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si