ALBA IULIA

Aproximativ 1.000 de oameni au protestat, duminica seara, la Alba Iulia, cerand demisia Guvernului condus de Sorin Grindeanu pe motiv ca nu mai au incredere in membrii Executivului, oamenii anuntand ca vor continua protestele si pe parcursul saptamanii viitoare.

Protestatarii s-au adunat, duminica, in jurul orei 15,00, in fata Prefecturii Alba purtand pancarte cu mesaje precum „Ne-am ars cu voi/ Vrem altii noi!”, „Mortii vostri pot vota dar nu si protesta”, „Sa va fie frica, Ardealul se ridica!”, „Nu accept acest abuz”, „In democratie, hotii stau in puscarie” dar si „Asta-i tradare, nu

guvernare!”.

 

GALATI

Peste 5.000 de persoane protesteaza, duminica seara, in zona centrala a municipiului Galati si scandeaza lozinci impotriva Guvernului si a PSD, cerand demisia membrilor Executivului si reclamand abuzurile celor aflati in functii de conducere.

Protestatarii s-au strans initial in fata sediului Prefecturii, unde au scandat "Demisia", "Alta intrebare, mars la inchisoare", "La inchisoare, nu la guvernare", "PSD- ciuma rosie" si au pancarte pe care scrie: "Jos coruptia", "In democratie, hotii stau la puscarie", "Bucuresti, nu uita, Galatiu-i de partea ta".

"Am iesit sa protestez fata de toate abuzurile comise de iubitii nostri conducatori, fata de ordonanta si fata de Guvernul Grindeanu. Ma tem ca vor gasi motive ca sa introduca articole din ordonanta intr-o lege", a spus un protestatar.

 

SIBIU

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numarul protestatarilor care marsuluiesc prin municipiul Sibiu a ajuns la 15.000 si continua sa creasca. Un grup de tineri condus de regizorul Bogdan Saratean s-a alaturat protestului cu mesajul ”The day we give in, is the day we die”, iar protestatarii scandeaza ”Colectiv”.

Numarul celor care protesteaza in municipiul Sibiu a depasit 15.000 si continua sa creasca la fiecare minut. Pe toate strazile pe care le strabate coloana de manifestanti sunt grupuri care se alatura protestului.

TIMISOARA

Aproximativ 35.000 de oameni protesteaza la Timisoara, dupa ce grupuri de manifestanti au sosit in Piata Victoriei din toate cartierele orasului, iar in momentul in care organizatorii au anuntat ca premierul Sorin Grindeanu nu va demisiona, acestia au strigat ”Grindeanu ai patat onoarea din Banat”.

Grupuri de oameni sositi din cartierele orasului Timisoara au sosit in Piata Victoriei, la mitingul organizat aici impotriva Guvernului.

PLOIESTI

Peste 3.000 de ploiesteni s-au adunat din nou, duminica seara, in centrul orasului cerand demisia Guvernului si scandand „Alta intrebare, alta guvernare”, „Alta intrebare? Cu voi la inchisoare” si „Impostorii”. O tanara a venit la protest cu un afis pe care scrie „Nu ne lasam pacaliti”, iar un barbat poarta o pancarta cu mesajul „Hoti si tradator. Cand prinzi un hot cauta-l in toate buzunarele. OUG 9/2017 ”. Ei cer demisia Guvernului spunand ca nu se lasa „pacaliti”.

Un barbat venit la protest cu fiul sau a declarat ca nu il intereseaza politica, dar ca vrea sa le reaminteasca guvernantilor „solicitarile strazii inca de la inceput: abrogati apoi plecati”.

IASI

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Peste 12.000 de ieseni marsaluiesc pe strazile Iasiului, in fruntea coloanei aflandu-se tineri cu doua coroane pe care scrie: "RIP- PSD". Manifestantii au plecat din Piata Unirii cu o jumatate de ora in urma, blocand circulatia in centrul orasului.

De pe strazile laturalnice au continuat sa se adune oameni, astfel ca, la ora 20.00, numarul protestatarilor depasea 12.000.

Manifestantii au scandat "Hotii", "PSD Ciuma rosie", "Dragnea nu uita, asta nu e tara ta", "Alta intrebare, treci la inchisoare".

BRASOV

Aproape 9.000 de oameni marsaluiesc, la ora transmiterii acestei stiri, in pofida ploii, pe strazile din centrul Brasovului, coloana de manifestanti indreptandu-se spre Piata Sfatului, unde protestul va continua. Pe unele pancarte se poate citi: "Cand nedreptatea devine lege, rezistenta devine datorie“, sau "V-ar sta bine intre-bare“.

La fel ca si in serile trecute, numarul de manifestanti a crescut rapid in timpul marsului pe strazile Brasovului. Daca la plecarea din Piata Sfatului erau peste 2.000 de oameni, numarul protestatarilor a crescut rapid la 4.000, apoi la 7.000, ajungans la peste 9.000 la momentul transmiterii acestei stiri.

Oamenii scandeaza „Nu vrem sa fim o natie de hoti!”, „Iesiti din casa, daca va pasa!”, „DNA sa vina sa va ia!”, „Jos, jos, jos! Guvernul mincinos!”, „Dragnea nu uita, puscaria e a ta!”.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si