Close sidebar
Close sidebar

Zeci de oameni din Buzău mor de frig în case. Motivul pentru care s-a ajuns aici

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Au cheltuit mii de lei ca sa-si puna gaze si centrala, dar acum fac frigul in propriile case! In aceasta situatie sunt zeci de oameni din Buzau, care dorm imbracati in trei randuri de haine. In locuintele lor, termometrele abia arata zece grade.

Cu caciula groasa, si cu doua perechi de pijamale pe ei, copiii familiei Coman sunt raciti incontinuu. In casa lor e mai frig decat afara.  Se incalzesc fie la aragaz, fie la caloriferele electrice, dar nimic nu face fata. Peretii sunt bocna.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

In aceasta situatie revoltatoare sunt 50 de familii din cartier. Totul, dupa ce proprietarii si-au daramat sobele si si-au pus gaze printr-o firma acreditata. Au investit mii de lei in centrale nou-noute, dar caldura n-a  venit nici pana acum. Oamenii sustin ca fac des solicitari catre firma care le-a realizat instalatiile de gaze din locuinte,  insa nu primesc decat promisiuni.

Autoritatile i-au sfatuit pe oameni sa  depuna sesizari la OPC. 

La randul ei, firma incriminata spune ca partea sa de contract a fost incheiata, iar intarzierile ar veni de la furnizorul de gaze, care inca analizeaza dosarele noilor abonati.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI