Ellvira Costache, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a distrus un apartament întreg

„Totul s-a întâmplat ieri la prânz, când tânărul de 25 de ani a ieșit nervos din apartamentul în care se afla și s-a dus glonț spre un magazin. Acolo a făcut praf un raion de băuturi alcoolice, dar nu a putut fi oprit.

S-a dus apoi în parcarea din spatele unui bloc, unde a aruncat cu o trotinetă electrică în luneta unei mașini, pe care a distrus-o.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

A dat cu picioarele și în celelalte autoturisme parcate, iar o femeie a declarat că individul i-a aruncat în timp ce conducea pe parbriz un tomberon cu gunoi. Vecinii au sunat la poliție, iar bărbatul a fost reținut și internat la spital, unde se află în continuare.

Tânărul este din Suceava, dar stătea în gazdă la Cluj. Cel mai probabil, acesta a reacționat violent din cauza consumului de droguri.

Acum, polițiștii îl cercetează și urmează să stabilească la ce sumă se ridică pagubele.”, transmite Ellvira Costache, reporter Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Listerioza Listerioza
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si