Close sidebar
Close sidebar

Zeci de parinti se bat pentru ca odraslele lor sa intre la o scoala mai buna. De cele mai multe ori aceste locuri sunt platite cu bani grei! Urmariti un material filmat cu camera ascunsa!

Banul dicteaza, chiar si cand este vorba de... educatie! Iar unii profita cat pot de dorinta parintilor de a-si duce copiii la scolile bine cotate. Daca nu locuiesc in zona scolii dorite, parintii isi cumpara rapid vize de flotant. Doritori sa-i ajute contra-cost se gasesc pana si in unitatile de invatamant. Urmeaza un material filmat cu o camera ascunsa.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ce nu face un parinte pentru a-si inscrie copilul la o scoala de calitate, cu profesori de top?! Cum ar fi aceasta institutie de invatamant situata in nordul Capitalei. Ce faci, insa, daca nu ai domiciliul in zona? Dupa principiul "totul are un pret", cumperi o viza de flotant!

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

300 de euro si se rezolva! Ii asiguri copilului un loc in banca, la aceasta scoala. Ne spune asta chiar o angajata a instititiei de invatamant. 
Pare a fi un sistem foarte bine pus la punct. Sunam la numarul dat si...
Acesta nu este un caz izolat! Vanzarea vizelor de flotant a devenit o adevarata industie.

Intre 200 si 300 de euro sunt preturile postate in anunturile online. Internetul abunda de oferte pentru parintii care ar da oricat pentru ca cel mic sa ajunga la o scoala mai buna.

Alta oferta, alt pret! O adevarata industrie din care tot mai multi fac bani "grei".

Deocamdata, fenomenul vizelor de flotant  pare imposibil de stopat! Pana la urma, singura vina a celor care ii cauta pe acesti bisnitari este aceea ca isi doresc un viitor bun pentru copilul lor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI