Close sidebar
Close sidebar

Zeci de persoane din Brașov au rămas pe drumuri după ce clădirea în care locuiau a luat foc. Oamenii sunt disperați

În imobil locuiau 16 familii, care acum au rămas fără adăpost. Oamenii nu au mai putut să salveze mare lucru din calea flăcărilor.

Antonia Cioanca,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Zeci de persoane din Brașov s-au trezit fără locuință în urma unui incendiu devastator care a cuprins acoperișul unui imobil. În clădire locuiau 16 familii. Chiar dacă au încercat, localnicii nu au putut să salveze mare lucru. Oamenii sunt devastați.  

Citește și: VIDEO Atacul mafiot de la Codlea s-a lăsat cu mașini arse și apartamente distruse! Localnicii au intrat în panică: „M-am speriat rău. Mi-e frică de nu mai pot!”

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

În clădirea care a fost cuprinsă de flăcări se adăposteau 40 de persoane 

Incendiul a izbucnit luni dimineață în Brașov. La scurt timp după ce s-a dat alarma, la fața locului au ajuns pompierii cu 6 autospeciale de stingere, o autocisternă cu apă, o autospecială de hidroperforare, o autoscară și un echipaj SMURD.

„A ars acoperișul construcției, pe o suprafață de aproximativ de 450 de mp.

Din cauza apei, într-adevăr a fost degradat și interiorul construcțiilor”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Brașov, lt. col. Ciprian Sfreja.

Chiar dacă nu au existat victime, mai multe persoane au rămas fără adăpost. Aceștia urmează să fie găzduiți de rude sau de către autorități, cu locuri într-un adăpost. Locuințele erau încălzite cu sobe, iar locatarii cred că focul a fost provocat de un coș de fum.

Pompierii fac cercetări în acest caz pentru a determina cu exactitate de la ce s-a aprins clădirea.  

Citește și: A aruncat cu benzină în sediul Finanțelor Locale, a amenințat că își dă foc și că arde toată clădirea! Motivul halucinant pentru care bărbatul din Ploiești a vrut să-și pună capăt zilelor

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI