Potrivit IPJ Vrancea, bucuresteanul de 67 de ani a sunat, in noaptea de luni spre marti, la 112 si a anuntat ca s-a ratacit in timp ce se indrepta spre casa, la volanul autoturismului sau. Dezorientat, omul nu a putut spune unde se afla si nici nu le-a dat prea multe indicii oamenilor legii care sa-i faca sa ajunga mai repede la el. Singurul detaliu pe care omul l-a putut oferi a fost ca aude o apa curgand in zona.

Imediat, politistii Sectiei 1 Politie Rurala Golesti au plecat in cautarea persoanei,  formand echipe de cautare impreuna cu pompieri si jandarmi.

Apelul 112 a fost localizat geografic, informatia fiind coroborata cu datele primite de la barbatul cautat. In tot acest timp, politistii au vorbit la telefon cu el, spunandu-i sa tina farurile masinii aprinse si sa faca flashuri pentru a-l observa mai repede. Dupa circa doua ore si jumatate de la primirea apelulului, autoturismul barbatului a fost reperat vizual in extravilanul satului Mircestii Noi. Cand au ajuns in zona, echipele de cautare au constatat ca masina este impotmolita in nisip, in albia raului Putna, iar bucuresteanul era dezorientat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Echipele de cautare au reusit sa scoata autoturismul, iar barbatul  a fost condus la Postul de Politie Vanatori. Totodata, a fost solicitata si interventia unui echipaj din cadrul SAJ Vrancea. Ulterior, barbatul a fost preluat de familie intrucat nu a suferit leziuni.

In urma cercetarilor, politistii au aflat ca pe fondul unor afectiuni medicale care l-au dezorientat, bucuresteanul a virat stanga de pe DN 2 E85 si-a continuat deplasarea pe raza satelor Petresti si Mircestii Noi, pentru ca la un moment dat sa ramana impotmoloit cu autoturismul in albia raului Putna.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si