Poștașii protestează în fața Prefecturii din Constanța! Oamenii spun că au ajuns la disperare din cauza salariilor mici şi a condițiilor proaste de lucru, conform Antena 3 CNN.

Oamenii cer o salarizare corectă și tichete de vacanță

Peste trei sferturi dintre factorii poştali din România sunt plătiţi cu salariul minim pe economie. Astfel, în această dimineață angajații Poștei Române au ieșit să protesteze în Constanța.

Citește și: Grevă educație 2023: În ce context ar putea fi reluată greva? Anunțul sindicaliștilor

Protestul se desfășoară între orele 8.00 și 9.00 în fața Prefecturii. Oamenii spun că pe lângă salariile mici, aceștia sunt nemulțumiți de managementul defectuos care a dus la pierderea locurilor de muncă.

Protestul se desfășoară între orele 8.00 și 9.00 în fața Prefecturii.

Protestul se desfășoară între orele 8.00 și 9.00 în fața Prefecturii.

[Sursa foto: Captură ecran Antena 3 CNN]

Sindicaliștii spun că de foarte multe ori, în timpul pandemiei s-au făcut angajări "pe pile". Acești angajați au rămas în continuare și s-a renunțat la oameni cu ani mulți de vechime în spate.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citește și: Minerii din Gorj ameninţă că vor ieşi, joi, în stradă

Totodată, ei spun că au parte de condiții proaste de muncă, iar 80% dintre postași cu vechime în muncă, încadrați în meserii specifice domeniului poștal primesc salariul minim brut pe economie în plata la 1 ianuarie 2023 adică 3000 de lei.

Oamenii cer acum o salarizare corectă, acordarea de tichete de vacanță și remedierea tuturor lipsurilor care duc la condițiile precare de muncă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si